11 mars: Pubkväll: tack för mycket trevligt sällskap igår! Jag uppskattade att se 14 Aston vänner runt bordet på Churchill Arms.

28 april kl 1800 Garagekväll. Lars Weigl lovat öppna sitt garage i Stockholm, Falugatan 4, Vasastan, Stockholm. Anmälan till lars.weigl@se.ey.com

11 maj är det utlovat en tur på Ekerö, Vi samlas på Skeppsbron kl 0930 för kurviga vägar västerut där vi avnjuter en grillad lunch hemma hos lokalbefolkningen vid lämplig tidpunkt. Vi beräknas vara klara för hemfärd runt 1600. Anmälan till bjorn@solnakorv.se

18 maj Gärdesloppet Vi erbjuder Dig att spontant haka på detta sommar-arrangemang och få en GRATIS entrébiljett, deltagarskylt att lägga i framrutan, om Du kommer till Sandhamnsgatan 73, SÖNDAGEN den 18 maj kl 09.15.

Den 23-25 maj blir det ett helt nytt arrangemang för oss och Sverige. Picko Troberg har dragit igång Knutstorp Revival http://www.ringknutstorp.com/knutstorp-revival  som en lillebror till Goodwood Revival i UK. Vi kommer att ha årsmötet i samband med detta arrangemang och har bokat ett litet slott www.hackebergaslott.se en timmas bilfärd söderut längs små krokiga vägar. Vi samlas runt lunch på fredagen på Knutstorp för att avnjuta Historic racing. Lördagen blir en heldag med racing och maskerad, live tror jag visst att våra ungdomar kallar det.
På söndagen avhålls årsmöte innan avfärd hemåt. Biljetter till arrangemanget måste ni köpa enskilt på adressen ovan. Detaljer nedan

23/5 vi samlas på Knutstorp allt eftersom er restider tillåter, En del på morgonen andra på eftermiddagen. Samlad avfärd mot slottet runt kl 1600 för incheckning och Champagneprovning med efterföljande 4-rätters middag

24/5 kl 0800 frukost och avfärd mot Knutstorp,”A day at the Racetrack”, både dit och hem letar vi små kurviga vägar genom ett Skåne i försommar skrud.
Den 16 augusti är klubben inbjudna som funktionärer till Kungsrallyt på Öland med middag och övernattning på Strand hotell, Filip och LG Brolin brukar hantera våra funktionärsuppgifter i samband med detta, boka gärna helgen så återkommer vi med detaljer.

 

Söndagen 7 september Lunch på Bullandö, samling kl 1100 på Strandvägen Sjö & Land eller kl 1300 på Bullandö Krog, ute på Värmdö. (OBS! Inställd!)

12-14 september: Goodwood

5 november garagekväll Vi har nöjet att inbjuda Dig, i samarbete med en av våra medlemmar Lars Weigl, till en Garagekväll. Således, välkommen på invigning av ett samlarbilsgarage på Värmdövägen 703 i Saltsjö-Boo onsdagen den 5 november kl 18.00.
Garageägarna bjuder på mycket bilsnack, pilsner och Pizza. Svara på detta SMS om du kan komma till Lars Weigl 0703-189045. “Välkommen, Lasse, Tomas och Ulf”